Clover 

 

A Népszerű........Clover a vásárlás rabja,mindig aktív és mondhatni a baklövések miatt jó a csapatba.sokszor a megérzéseire hagyatkozik néha be is jön.Nem ismer a bevetés közben sem olyat hogy kosz és szerénység!

 

Sam 

 

 

A Logikus.......Sam okos és divatos.általába ő oldja meg a rejtélyek nagyrészét!Mindig tud mindent ő az iskola feje de ő az eszére hagyatkozik,méghozzá nem is akárhogyan

 

 

Alex

 

A sportos........Alex nem olyan pasifaló mint Clover de azért ő is tud valamit.Atlétikai tehetségének köszönhetően jól mozog minden irányban.Alex az öklére hagyatkozik minden küldetésben.Számtalanszor ez mentette meg a csapatot

 

Britney

A Szuperkém.......Britney nemcsak csinos,divatos,okos,kedves,sportos hanem egy igazi kém.Ő a tökéletes mindenben jó és kíváló kém csak alex ororr rá.Ő mindig az eszére,öklére és baklővésekre hagyatkozik küldetés közben.

 

Jerry

A Whoop feje.......Jerry egy világszervezet tagja a lányoknak ő osztja ki a feledatokat.Ja és a Whoop-olások

 

 

Mandy

A Rivális........Mandy a lányok legnagyobb ellensége de azért ő se utolsó a divatskálán.Volt már küldetésen de azért maradhatna a plázánál!

 Arnold Jackson

A kretén.................Arnold mindig is strébernek számított persze fülig belevan zúgva Sam-be!Sok részbe láthatjuk őt de legfőkébb  A Nagy Arnold című epizódban.

David

A Szívdöglesztő........David új srác a gimibe de máris belezugtak a lányok és Mandy.Szereti a művészetet és a matekot és jó tanuló minden lány álma.

 

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Ki legyen a hónap arca?
Britney
Mandy
Alex
Sam
Gonoszok
Naptár
Diavetítő