Dominique

A gonosz..........Dominique-t Mandy barátnőjeként ismerhetjük meg nem sok részbe játszik.Őt igazán a kémírtós részben láthatjuk sokat.

 

Catlin

A gonosz2.......Catlin-el többet találkozhatunk ugyanis az 5. évadban meglátogatja Mandyt és eltölt nála egy hetet(több sorozaton keresztűl láthatjuk),de őt is igazán a kémírtós részben ismerhetjük meg.

Terrence

A Sátáni testvér......Terrence Jerry testvére,de minden vágya hogy elpusztítsa őt és a Whoop-ot.Sok részben láthatjuk főként amikor megalapítja a L.A.M.O.S.-t.

Tim Scan

A Gaszttevő......Tim Scan világ életében szerette a bűnt ezért is akar minid a lányok ellen fordulni Egy részben ismerhetjük meg előszőr majd,utánna a L.A.M.O.S. tagja lesz.

Bugi Gass

Az örült zenész.......Bugi egy 80 években maradott ember szeret táncolni,zenélni de ő is nagyon gonosz mert ő is L.A.M.O.S. tag.

Helga Von Guggen 

Az ördögi divattervező.....Helgá-val egy epizódban ismerkedhetünk meg elsőként a Szűkre szabott karierben.Helga jó divattervező de ő is gonosz L.A.M.O.S tag.

 G.L.A.D.I.S.(sajna nincs kép)

A titkárnő........Gladis a whoopnál robottitkárnő a 3 szériában ismerhethetjük meg előszőr.Ö játszik a Gladis a gonosz című epizódban.

 

Lumier

A Hollywood-i rendező.....Lumiert kirugták szakmályából de újra munkába állt és meghívja Jerryt egy forgatásra ami ellégé élő.Bővebben a Hollywood varázsába című epizódban ismerhetünk meg erről többet.A gonosz rendező sokszor szeret borsottörni a lányok orra alá.

Myrna Beesbottom

A dada..........Myrnával előszőr az Esküvő!húha! című epizódban találkozhatunk ekkor jerryt akarja elvenni de kiderűl hogy Jerry nem önszántából veszi el Myrnát!A L.A.M.O.S. tagjaként is megismerhetjük főleg az Álomsrácok című epizódban!

Geraldin

A Manipuláló.........Valamikor Geraldin is kém volt de megunta hogy Jerry mondja meg mit csináljon ezért kilépett és elutánozta a Whoop-ot ő is csinált kütyüket olyasmiket mint Jerry.Főleg a Nagy Arnold című részbe találkozhatunk vele.

Oldalmenü
Szavazás
Ki legyen a hónap arca?
Britney
Mandy
Alex
Sam
Gonoszok
Naptár
Diavetítő